Företag

Våra företagstjänster – flyttning och magasinering

Våra företagstjänster är utformade för att ge dig som kund enkla, trygga och prisvärda tjänster som kännetecknas av oöverträffad servicenivå och bemötande. Det är skillnad på flyttfirma och flyttfirma och har du anlitat någon annan flyttfirma tidigare och testar oss för första gången kommer du märka att vi skiljer oss åt i arbetssätt och förhållningssätt till dig som kund. Vi hoppas och tror att du kommer tycka att det är en betydande skillnad till det bättre.

Om ni anlitar oss för första gången hoppas vi att vi tillsammans med er kommer göra detta till en början på ett givande och långvarigt samarbete. Till våra redan befintliga kunder säger vi tack för visat förtroende, vi ska göra vårt yttersta för att överträffa era förväntningar även i fortsättningen.

Flyttning

Vid flyttning av företag och myndigheter är det av yttersta vikt att verksamheten kan fortlöpa med så lite avbrott som möjligt. För att er flyttning ska avlöpa smidigt utan missöden får ni vid er första kontakt med oss en projektansvarig som är er kontaktperson hos oss. Tillsammans med er planerar han genomförandet av flyttningen och håller sedan i processen från början till slut.

I god tid före flyttningen gör vi en noggrann besiktning av nuvarande och framtida lokaler samtidigt som vi noterar vilka inventarier och moment som kräver speciella redskap och hantering. Vi gör även en tidsbedömning och lägger tillsammans med er upp ett lämpligt tidsschema. Tillsammans med er går vi igenom ett lämpligt märkningssystem för flyttningen och andra moment som underlättar för er personal fram tills dess att uppdraget är avklarat.

På flyttdagen kommer ni träffa våra trevliga, kunniga packmästare och lastkarlar som har som främsta motivation att göra er till en våra många nöjda kunder.

Magasinering

Ska ni flytta till mindre lokaler eller behöver ni frigöra yta i era befintliga lokaler?

Termen magasin är ett vitt begrepp och det skiljer sig mycket i kvalitet och säkerhet mellan olika firmors magasineringslokaler. Vi rekommenderar alltid att du ber att få komma ut och titta på lokalen där du ämnar förvara dina tillhörigheter för att på så sätt kunna bilda dig en egen uppfattning.

Vi är stolta över att kunna erbjuda Kalmars i särklass mest ändamålsenliga lokaler för era magasineringsbehov; 1600 kvm golvyta, larmade/brandsäkra lokaler med betong från golv till tak, inga fönster och samtliga ingångar i form av slussar med dubbla lås. Lokalerna är tempererade och understiger aldrig 12 grader.

Vi magasinerar stora volymer och har ett effektivt utnyttjande av golvyta och kan därför få ned kostnaden per kvm. Detta kommer dig tillgodo i form av lägre pris. Vi har flera olika magasineringsalternativ, allt från lastpallsställningar till boxar med eget lås. Vi erbjuder boxar i två olika storlekar (4 och 8 kbm). Vi magasinerar allt från kontorsinventarier till bokföringsmaterial från advokat- och redovisningsbyråer. Vår hittills största kund är Kalmar Kyrkliga Samfällighet som har valt att magasinera samtliga inventarier från Kalmar Domkyrka i våra lokaler under deras omfattande renoveringsarbete. Våra lokaler lever väl upp till deras höga krav gällande säkerhet, värme och ventilation.

Hos oss är du alltid välkommen, vi är övertygade om att du inte kommer finna något säkrare, tryggare eller mer prisvärt alternativ.