Företag

Vår långsiktighet – din trygghet

Flyttservice Kalmar Län AB är ett lokalt serviceföretag som tillhandahåller flytt-, städ- och magasineringstjänster till företag, myndigheter och privatpersoner.

Vi har sysslat med bohagsflytt under företagsnamnet miniflytt sedan 1998. 1999 startade vi Kalmar Flyttstäd; ett städföretag med flyttstädning som nisch. Magasinering i egen regi kunde vi erbjuda år 2003. Idag har vi Kalmarregionens största möbelmagasin under namnet Qbic Safety Storage. Med samlad erfarenhet kan vi därför erbjuda våra kunder både bohagsflytt, städ och magasinering. Vår erfarenhet är vår viktigaste kunskap!

Vår strategi har sedan starten varit att arbeta hårt för att överträffa varje enskild kunds förväntning. På så sätt har vi lyckats bygga upp ett gott renommé och rykte – en av huvudanledningarna till varför vi får övervägande delen av våra nya kunder via rekommendationer från andra kunder, något vi är oerhört stolta över.

Vad du får när du väljer oss

Vi ger dig den tid du behöver, när du behöver det!

När du vänder dig till oss kan du vara i trygg vetskap om att vi är här för att tillgodose dina behov och önskemål. Ingen fråga är för oväsentlig, inget problem för litet.

Det är mycket som ska samordnas vid exempelvis en bohagsflytt. Att komma i tid och hålla tidsplanen är för oss en hederssak! Skulle uppdraget ändå dra ut på tiden meddelar vi dig så snart vi kan för att lösa det på bästa sätt och utan extra kostnad för dig. Vi respekterar din tid!

Du får dessutom ett seriöst företag med F-skatt, trafiktillstånd och försäkringar vilket är en förutsättning för ett tryggt och säkert uppdrag. Läs mer om detta under fliken ”Vårt kvalitetsarbete”.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är grunden i vår verksamhet och vår främsta framgångsfaktor. Deras kompetens och engagemang är en grundsten i de tjänster vi erbjuder dig som kund. Våra medarbetare är handplockade inte bara utifrån kompetens och kunnande utan dessutom efter personlighet och värderingar. Vi lägger stor vikt i att våra medarbetare ska vara professionella, närvarande, lyhörda och serviceminded då de är vårt ansikte utåt.

För att verkligen göra skillnad för vår kund måste vi dessutom ha en framgångsrik strategi för hur vi skapar de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att utvecklas, växa och uppfattas som marknadens bästa yrkesmän och yrkeskvinnor. Det är därför ytterst viktigt för oss att varje medarbetare passar in i gruppen och känner delaktighet i vårt mål att ständigt förbättra våra tjänster, kundbemötande och servicenivå. En förutsättning för att åstadkomma detta är att frambringa ett arbetsklimat som stöttar och sporrar den enskilde medarbetaren och samtidigt skapar glädje och samhörighet i gruppen. Detta tror vi är den verkliga styrkan i vårt företag: vi har lyckats hitta, behålla och utveckla fantastiskt bra individer som tillsammans skapat ett oslagbart team. Ett team som känner motivation och glädje inför sina uppdrag och som kommer göra sitt yttersta för att se till att du blir nöjd.