Företag

Privatkunder

Välkommen till en flyttfirma
som sätter dig i första rummet!

När kunderna får säga sitt får vi högsta betyg. På Sveriges största omdömessite rejta.se har våra kunder röstat oss ända upp till en topp2-placering över Sveriges bästa flyttfirmor. Dessutom nominerades vi till Årets Företagare Kalmar 2011.

Oavsett om det gäller flyttning av en villa, städning av en lägenhet eller magasinering av dyrbar konst så har vi kunnandet och kapaciteten att genomföra uppdraget på smidigaste möjliga vis.

Ett uppdrag kan läggas upp på många olika sätt. Med en skräddarsydd lösning just för dig ombesörjer vi allt du vill ha hjälp med. Allt med största noggrannhet och omtanke. Det är vårt sätt att tacka för ditt förtroende.

Nedan finner du information om de tjänster vi kan erbjuda dig.

Flyttning

Flyttningar av privata bohag är uppdrag som kräver lyhördhet och förståelse för kundens behov. Varje kund har särskilda behov och önskemål och ska bemötas därefter.

Väljer du att överlåta flyttningen av ditt hem till oss kan du vara säker på att vi kommer att göra allt för att se till att du blir nöjd. Vår personal är utbildad och handplockad för att kunna motsvara de höga förväntningar du ska ställa på ett professionellt flyttföretag. Vi är medvetna om att det finns saker i alla hem som har stort affektionsvärde, därför behandlar vi alla saker med stor omsorg.

Du väljer själv vilka moment du vill låta oss ta hand om. Vi utför allt från flyttning av enstaka möbler till packning, flyttning och uppackning av hela hem. Vill du ha hjälp med flyttstädningen hjälper vi dig även med detta. Planerar du utföra några moment på egen hand kan vi rekommendera dig att du tar en titt på Att tänka på inför flyttningen och vårFlyttstädningsmanual.

Vill du åka från ditt gamla hem på kvällen för att gå ut och äta en god bit mat, sova i en skön hotellsäng över natten för att sedan bli upphämtad och utkörd till ditt nya möblerade hem på morgonen därefter kan vi erbjuda dig vårt Relaxpaket.

Tveka inte att höra av dig till oss om dina önskemål, vi ordnar din flyttning som du vill ha den.

Magasinering

Ska du flytta till en mindre bostad eller behöver du lite mer plats över i ditt hem?

Termen magasin är ett vitt begrepp och det skiljer sig mycket i kvalitet och säkerhet mellan olika firmors magasineringslokaler. Vi rekommenderar alltid att du ber att få komma ut och titta på lokalen där du ämnar förvara dina tillhörigheter för att på så sätt kunna bilda dig en egen uppfattning. Vi är stolta över att kunna erbjuda Kalmars i särklass mest ändamålsenliga lokaler för dina magasineringsbehov: 1600 kvm golvyta, larmade/brandsäkra lokaler med betong från golv till tak, inga fönster och samtliga ingångar i form av slussar med dubbla lås. Lokalerna är fuktreglerade och temperaturen understiger aldrig 12 grader.

Vi magasinerar stora volymer och har ett effektivt utnyttjande av golvyta och kan därför få ned kostnaden per kvm. Detta kommer dig tillgodo i form av lägre pris. Du har möjlighet att förvara dina tillhörigheter i boxar (4 och/eller 8 kbm) med hänglås för maximal trygghet.

Hos oss är du alltid välkommen, vi är övertygade om att du inte blir besviken. Du kan läsa mer om vårt magasin undermagasinering.

Städning

Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi flyttstädning av högsta kvalité! Vår personal är utbildad och har som främsta mål att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Våra tjänster kännetecknas av enkelhet och trygghet för kunden. Därför ingår exempelvis en förbesiktning när du beställer en flyttstädning av oss. Efter avslutad städning synas objektet av vår besiktningsansvarig som checkar av samtliga ingående moment mot ett besiktningsprotokoll, detta lämnas på plats för nästa ägare eller hyresvärd att utgå från i sin besiktning. Protokollet innehåller även kontaktuppgifter till oss om några frågor eller synpunkter skulle uppstå. Detta försäkrar dig om att du inte behöver involveras i kontakten mellan oss och hyresvärden/nya ägaren och att du slipper agera mellanhand i eventuell tvist . Dessutom ingår alltid en generös besiktningsgaranti i våra priser, vilket garanterar dig att vi ansvarar för att städningen går igenom besiktningen.

Tänk på att flyttstädning ingår i hushållsnära tjänster. Det innebär att du har möjlighet att få halva beloppet betalt av skattemyndigheten.

Låter det intressant? Kontakta oss för ett gratis prisförslag – vi åker gärna ut och tittar på det du vill ha hjälp med. Du får ett fast pris utan överraskningar i efterhand.

Under flyttstädning hittar du tips och råd som kan underlätta om du vill sköta städningen själv samt vad du bör tänka på om du planerar att låta ett städbolag ta hand om din flyttstädning.