Företag

Flyttstädning

Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi flyttstädning av högsta kvalité! Vår personal är utbildad och har som främsta mål att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Våra tjänster kännetecknas av enkelhet och trygghet för kunden. Därför ingår exempelvis en förbesiktning när du beställer en flyttstädning av oss. Efter avslutad städning synas objektet av vår besiktningsansvarig som checkar av samtliga ingående moment mot ett besiktningsprotokoll, detta lämnas på plats för nästa ägare eller hyresvärd att utgå från i sin besiktning. Protokollet innehåller även kontaktuppgifter till oss om några frågor eller synpunkter skulle uppstå. Detta försäkrar dig om att du inte behöver involveras i kontakten mellan oss och hyresvärden/nya ägaren och att du slipper agera mellanhand i eventuell tvist.

Dessutom ingår alltid en 30 dagars besiktningsgaranti i våra priser där vi garanterar att arbetet är korrekt fackmannamässigt utfört. Detta betyder också att vi ansvarar för att städningen ska gå igenom besiktningen.

Tänk på att flyttstädning ingår i hushållsnära tjänster. Det innebär att du har möjlighet att få halva beloppet betalt av skattemyndigheten.

Låter det intressant? Kontakta oss för ett gratis prisförslag – vi åker gärna ut och tittar på det du vill ha hjälp med. Du får ett fast pris utan överraskningar i efterhand.