Företag

Företag

Kontorsflytt

Flyttning av ett bohag kräver kunnig, engagerad och lyhörd personal. Hos oss får du just detta, här kan du läsa mer om hur vi ser till att värva, utbilda och motivera de bästa medarbetarna till att bygga vidare på ett av Sveriges absolut bästa flytt-team.

Flyttstädning

Vår tjänst för flyttstädning innebär att du lämnar över arbetet och ansvaret till oss. Förbesiktning, 30-dagars besiktningsgaranti och nyckelhanteringsservice är centrala delar i vår tjänst. Liksom egen personal som kvalitetssäkrar varje enskilt uppdrag och ser till att vi fortsätter hålla Kalmaregionens högsta kvalitetsindex.

Ömtåligt gods

Många flyttfirmor utger sig för att vara experter på ömtåligt gods men bara en firma kan vara bäst. Vi har marknadens lägsta reklamationsindex och anlitas av de mest prestigefyllda kunderna för de svåraste uppdragen. Lägg till en generös reklamationspolicy som inte matchas av någon annan aktör och du har några av anledningarna till att vi vågar hävda att vi är bäst på ömtåligt gods.

Magasinering

Klicka här för att läsa mer om magasinering och hur vi kan hjälpa dig.

Flyttservice Kalmar Län AB är ett lokalt serviceföretag som tillhandahåller flytt-, städ- och magasineringstjänster till företag, myndigheter och privatpersoner.

Vi har sysslat med flyttning under företagsnamnet miniflytt sedan 1998. 1999 startade vi Kalmar Flyttstäd, ett städföretag med flyttstädning som nisch. Magasinering i egen regi kunde vi erbjuda 2003 och vi har nu Kalmarregionens största möbelmagasin under namnet Qbic Safety Storage.

Vår strategi sedan starten har varit att arbeta hårt för att överträffa varje enskild kunds förväntningar. På så sätt har vi lyckats bygga ett gott renommé och rykte – en av huvudanledningarna till varför vi får övervägande delan av våra nya kunder via rekommendationer från andra kunder.

Läs mer om oss

Rekommenderas. Vi hyrde en träcontainer hos Flyttservice Kalmar Län AB och är nöjda. Bra service, trevliga killar och inget krångel.

Peter WetterströmKalmar

Det här är ett företag som vi varmt rekommenderar och som vi absolut kommer att anlita igen när vi behöver ha flytthjälp. Fantastiskt bra och trevlig personal.

OPV In-Store Promotion ABS. Hamnplan 5E, Färjestaden

Firman där inget är omöjligt. Bästa personal. Ett föredöme för unga arbetstagare. Detta var tredje gången vi anlitar miniflytt och de är de mest professionella som går att få.

Peter ForsKalmar

Visa karta