Företag

Bohagsflytt

Flytt av privata bohag är uppdrag som kräver lyhördhet och förståelse för kundens behov. Varje kund har särskilda behov och önskemål och ska bemötas därefter.

Väljer du att överlåta flyttningen av ditt hem till oss kan du vara säker på att vi kommer att göra allt för att se till att du blir nöjd. Vår personal är utbildad och handplockad för att kunna motsvara de höga förväntningar du ska ställa på ett professionellt flyttföretag. Vi är medvetna om att det finns saker i alla hem som har stort affektionsvärde, därför behandlar vi alla saker med stor omsorg. Läs gärna mer om detta under fliken Kvalitetsarbete.

Du väljer själv vilka moment du vill låta oss ta hand om. Vi utför allt från flyttning av enstaka möbler till packning, flyttning och uppackning av hela hem. Planerar du att utföra några moment på egen hand kan vi rekommendera dig att du tar en titt i vår broschyr 5 tips för en smidig och säker flyttning. 

Vår strävan är att underlätta din tillvaro så mycket som möjligt. Det ska vara enkelt, smidigt och tryggt för dig att anlita oss. Många kunder vill veta i förväg vad uppdraget kommer att kosta. Det tycker vi är ett rimligt önskemål, därför erbjuder vi att kostnadsfritt besiktiga uppdraget. Hos oss får du alltid fasta priser.

Tveka inte att höra av dig till oss om dina önskemål, vi ordnar din flytt som du vill ha den.